KRS247.no

Henter værvarsel...

I kveld kan medaljehåpet definitivt ryke

Vipers Kristiansand har fortsatt en teoretisk mulighet til å kunne avslutte sesongen med medalje. Men da må de vinne de tre siste kampene.

I kveld står tabellnabo Tertnes på den andre banehalvdelen i Aquarama i det som er sesongens nest siste hjemmekamp i Grundigligaen. Med tre kamper igjen å spille ligger Vipers på 5. plass med 24 poeng, mens dagens motstander er på 4. plass med 27 poeng. På medaljeplass ligger Byåsen og Glassverket med 30 poeng.

Byåsen møter Molde på bortebane. Laget fra rosenes by ønsker ikke å rykke ned til 1. divisjon, og har dessuten fire poeng opp til sikker plass. Byåsen på sin side, kan sikre iallfall medalje med seier i dagens kamp. I tillegg kan de lukte på seriegullet skulle Larvik gå på en uvanlig smell borte mot Glassverket.

Vipers-trener Gunnar Pettersen sa før sesongen at de var gode nok for medalje, men de kan fortsatt nå målet om å sikre europacup-spill neste sesong. Det er fire plasser for europacup det kan spilles om og serievinneren kan bli kåret allerede før 21:30 i kveld.

Etter seriespillet, venter sluttspill i Grundigligaen og der kan hvem som helst av de fem øverste lagene på tabellen sikre seg billetter til europcacupspill til høsten. Men sjansene vil øke skulle Vipers sikre seg fjerdeplassen, da må Tertnes slås i kveld. I tillegg må de gjøre bedre enn bergenserne de to siste kampene.

Vipers’ tre siste:
I kveld 18:30: Tertnes (h)
6. april 19:00: Nordstrand (b)
13. april 18:00: Halden (h)

Tertnes’ tre siste:
I kveld 18:30: Vipers (b)
6. april 18:30: Molde (h)
13. april 18:00: Rælingen (b)