KRS247.no

Henter værvarsel...

Holder roen enn så lenge

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, klarer i timene før kampen mot Larvik holde nervene i sjakk. Verre blir det nok når det bare er minutter igjen til kampstart. 

– Vi er rimelig rolige og har kontroll på det aller meste, sier Marcussen til KRS247.

Det ser ut til å bli smekkfullt i Aquarama, og et presist tilskuerantall kan ikke Marcussen gi. Det kommer an på så mye, men opp mot 2500 mennesker må man regne med. Han merker at det er Larvik som kommer.

– Jeg kan ikke ta telefonen lenger! Det er så mange spørsmål om billetter at jeg ikke hadde fått gjort annet, forteller den daglige lederen.

Han har måttet legge vekk telefonen for det aller meste både i går og i dag. Trøkket i forkant av kampen må han leve med. Heldigvis finnes det planer. Marcussen er godt fornøyd med kampplanen til trener Kenneth Gabrielsen og er klar på at administrasjonen har levert sine varer de siste kampene. Nå er opp til jentene på banen å levere. Vipers må ha et godt resultat i kveld, hvis man skal tro klubbens daglige leder.

– Hva sier det om Vipers’ situasjon at man må ha et bra resultat mot selveste Larvik?

– Det er fordi vi har hatt en plan fra tre år tilbake i tid som er fulgt rimelig til punkt og prikke. Da betyr det at vi skal ha en kamp som er jevnere enn det noensinne har vært, og helst skal vi vinne. Det er tøft, og det vet vi. Men vi må vise at det spillermaterialet og treningsbakgrunnen vi har hatt i sommer og frem til nå gir resultater og at vi er nærmere. Noe annet vil skuffe meg mye seinere i kveld.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/293314399″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]