KRS247.no

Henter værvarsel...

Håpet om avansement lever

Vipers kan fortsatt gå videre til sluttspillet i EHF-cupen etter å ha fått revansje for hjemmetapet mot Issy Paris i kveld. Kari Brattset scoret Vipers’s siste mål, mens Linn Jørum Sulland ble kampens toppscorer med ti mål.

I kampen som ble sendt direkte på Issy Paris sin Facebook-side, er jubelen merkbar hos de rosa etter å ha slått det franske laget 25-24. Det betyr at innbyrdes oppgjør er utlignet siden Issy Paris vant 23-22 i Aquarama for fire uker siden.

Katrine Lunde var i det umulige hjørnet og gjorde det på samme måte som Silje Solberg gjorde i det motsatte oppgjøret, nemlig stengte buret til tider. Men det var hjemmelaget som tok kontrollen fra starten og gikk til pause med en 12-9-ledelse. Men seks minutter uti 2. omgang hadde Vipers tatt igjen ledelsen og stillingen var 14-14, to minutter senere stod det 15-15, før det ble en virkelig god periode for bortelaget fra Kristiansand. Da klokka viste 48 minutter ledet Vipers faktisk med hele fire mål, en ledelse de også hadde fire minutter før slutt på stillingen 20-24.

Med dagens seier har de rosa fire poeng og er like bak Issy Paris som blir stående med sine fem poeng. København tar imot Lada i morgen. Vipers kan selv avgjøre sin egen skjebne i EHF-cupen ved å vinne mot København i Aquarama neste lørdag, men er også avhengig av at Issy Paris avgir poeng mot Lada.