Annonse

Håper på å beholde plassen


Foto: Terje Refsnes

Randesunds damelag i håndball ligger desidert sist i 1. divisjon med seks kamper igjen å spille, men trener Louise Pedersen vil ikke si at de allerede har rykket ned til tross for avstanden til lagene foran.

Randesund tar imot Fana til en tøff hjemmekamp i kveld i Sukkevannshallen, et lag som ligger på 5. plass i en ganske jevn 1. divisjon i håndball for kvinner med 16 poeng. Randesund på sin side, ligger sist med fire poeng og har åtte poeng opp til sikker plass, men de møter ingen av sine tabellnaboer de siste seks kampene.

– Vi har tapt noen jevne kamper denne sesongen, og har samtidig mistet en god spiller til Vipers og en annen spiller med en langtidsskade, men vi er et nyopprykket lag og er klar på at det er utfordrende å spille på dette nivået, sier Pedersen til KRS247. Jeg skulle ønske at vi hadde hatt bedre tid til å få sikret plassen, for det er veldig tøft for jenter som har kommet fra 3. divisjon og plutselig må ta ansvar på dette nivået.

– Vi merker også selvfølgelig at publikum mister interessen for å se på et lag som ikke klarer å vinne kamper, og vi merker helt klart konkurransen også mot Vipers, som gjør det veldig bra. Men vi har en fast gjeng som pleier å komme for å se på oss, og det setter vi pris på, sier Pedersen.

Hun er klar på at de må vinne noen kamper for å sikre plassen og lover at laget skal gjøre det de kan for å snu de jevne kampene til sin fordel.

– Så får vi se når sesongen er slutt om vi har klart det, avslutter Louise Pedersen.

Kampen har avkast i Sukkevannshallen klokken 17:30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar