KRS247.no

Henter værvarsel...

Godt forberedt på Tertnes

Det var viktig for Vipers å sikre fjerdeplassen, foran Tertnes. Kristine Lunde Borgersen synes at det å møte bergensklubben i sluttspillet passer greit.

– Det passer oss egentlig greit. Det er ikke så lenge siden vi spilte mot de sist. Da hadde vi grei kontroll, sier Borgersen til KRS247.

Hun understreker at Tertnes har slitt med stille toppet lag i det siste, grunnet skader og slitasje.

– Jeg vet ikke helt hvordan deres situasjon er med tanke på skader og spillere, men vi får se hva de kommer med, sier Borgersen.

Selv om Vipers sikret fjerdeplassen i ligaen med en komfortabel hjemmeseier mot Halden i går, så er det fortsatt ikke helt sikkert om laget får europacup. Borgersen mener fremdeles av fjerdeplassen er viktig.

– Det er veldig viktig i forhold til europacup neste år. Vi vet ikke noe helt sikkert, enda. Mest sannsynligvis er det fjerdeplassen som gjør at vi får europacup, avslutter den fungerende hovedtreneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/258955640″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]