Annonse

Gjør comeback i Tomacs skadefravær


Foto: Alf Otto Fagermo

I dag kunne Vipers presentere en ny spiller i stallen for kommende sesong. Det viste seg etter hvert å ikke være en nyinnkjøpt spiller, men en person som egentlig la opp som aktiv håndballspiller for to år siden.

– Vi hadde satt stallen og den er veldig god før sesongen som kommer, og det er klart at når du mister en av de mest sentrale spillerne som er den som er kreative og klarer å skape ro, så er det klart at det er ikke den enkleste plassen å finne erstatter til, forteller Vipers-trener Kenneth Gabrielsen til KRS247 og viser til at Marta Tomac er satt på sidelinjen i ni til tolv måneder etter en korsbåndsskade hun pådro seg i forkant av finalekampene mot Larvik.

Kristine Lunde-Borgersen fungerte en kort periode som hovedtrener for Vipers da Gunnar Pedersen var syk deler av sesongen 2015/2016 og har vært assistenttrener i klubben siden mai 2015. Nå blir hun spillende assistenttrener og får muligheten til spille på samme klubblag som sin tvillingsøster Katrine Lunde for første gang siden 2010.

– Det er spennende og jeg gleder meg, men jeg vet det kommer til å bli veldig hardt, sier hovedpersonens selv om sine føleler etter pressekonferansen i formiddag.

– Hva var det som fikk deg til å ta den avgjørelsen?

– Det er vanskelig å si, men det er gøy med håndball og jeg synes det er gøy å trene med gruppa og jeg har blitt veldig glad i de, gøy at Katrine er med. Det gjør nok litt ekstra på at det ble en realitet, men skolen min, jobben min på KKG er veldig behjelpelig, så det er alfa og omega. Hvis ikke så hadde det ikke gått, sier Lunde-Borgersen.

Hør hele intervjuet med treneren og den spillende assistenten her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer