KRS247.no

Henter værvarsel...

Garanterer seier ved stort oppmøte

Hvis Idda Arena blir minst like full som den var i forrige hjemmekamp, så garanterer keeper Adin Sehovic at hans lagkamerater skal gjøre det de kan for at det blir to poeng mot Herulf Moss på søndag.

– Det betyr veldig mye for oss de menneskene som kommer og heier på oss, sier Sehovic fra KIF til KRS247.

Tradisjon tro kjører håndballklubben gratis adgang for barn og søndagens hjemmekamp er også denne gangen i Idda Arena, som funker omtrent like godt som hjemmearenaen Gimlehallen.

– Ja, den gjør det. Det er en fin hall og det er en god stemning. Sist gang vi spilte der, slo vi jo Follo (32-30 den 22. oktober, red. anm.). Det var bare positivt, mye folk som kom, så vi satser på å holde Idda ubeseiret, sier keeperen som fikk se lagkameratene sine tape knepent 28-23 mot Runar Sandefjord i helgen.

– Resultatet lyver litt, det var mye jevnere enn det sluttresultatet tilsier, så det var marginer i 2. omgang som bikker seieren i favør Runar, forteller Sehovic.

På søndag kommer tabellnabo Herulf Moss på besøk. De har tatt like mange poeng som KIF i sesongåpningen, nemlig fire og ligger på 9. plass med litt dårligere målforskjell.

– Herulf Moss er et nyopprykket lag som har vel ambisjoner om å holde seg og jeg tror det blir en tøff kamp, men vi går selvfølgelig for en seier og vi trenger de to poengene, sier han.

I motsetning til da forrige hjemmekamp ble spilt, kolliderer ikke denne kampen med Vipers, som spiller sin kamp på fredag. Søndag kl. 18:00 går første avkast i 1. divisjon i Idda Arena.