Annonse

Forventer seier mot Skrim


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, er klar på at Skrim skal slås i Aquarama. En viktig del av forberedelsene er å ikke ta for lett på motstanderen, mener han.

– Skrim har vi hatt trøbbel med tidligere. Det gikk bra der oppe i høst. Nå kjemper de for livet for å unngå å rykke ned. Det er også en ny kamp igjen, men denne kampen må vi vinne, forteller Marcussen til KRS247.

Han er ikke helt fornøyd med at Vipers ikke ligger på medaljeplass i serien akkurat nå, men har til gjengjeld opplevd stor glede ved å ha slått to tidligere Champions League-lag på hjemmebane i cupvinner-cupen.

– Der er vi langt foran målsetningen. Så har vi heller underprestert litt i serien. Mot Skrim skal vi vinne. Det er en kamp hvor vi bør være bedre enn de, sier Marcussen.

Kampen mellom Vipers og Skrim Kongsberg spilles klokka 18.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer