Annonse

Førstevalget til Vipers kommer i juni


Fra venstre: Vipers-trener Kenneth Gabrielsen, Malin Aune og sportslig leder Peder Langfeldt - Foto: Alf Otto Fagermo

I to år har hun blitt fulgt tett av sin nye klubb og i juni blir blått til rosa for landslagsspilleren som kommer fra Oppsal til Vipers i sommer. Hun har også fulgt de rosa en god stund.

– De har hatt en veldig fin utvikling og jeg ser at det er veldig stor interesse i byen på kamp. Det har vært veldig kjekt å komme hit på bortekamp når jeg har gjort det. Så det å kunne ha Aquarama som hjemmebane tror jeg blir veldig bra og jeg har stor tro på det som skjer her. Det ser veldig bra ut, sier Malin Aune til KRS247.

Høyrekanten startet sin håndballkarriere i Ranheim og hadde tre år i Selbu før hun kom til Oppsal foran 2014-sesongen etter å ha blitt ferdig med videregående. Hun ser ikke akkurat frem til å si farvel med laget fra Oslo.

– Nå har jeg vært der i tre sesonger og trivdes veldig. Det er en fin klubb og kunne utvikle seg i, men for at jeg skal kunne beholde plassen på landslaget så vil jeg veldig gjerne utvikle meg videre og det tror jeg er best å gjøre her. Men det kommer til å bli kjempetungt så jeg gruer meg litt til det, sier Aune.

Under pressekonferansen, som du kan høre under, ble Aune presentert som førstevalget og Vipers-trener Kenneth Gabrielsen forklarer det med at det ikke var noe tvil om at Malin Aune var en forsterkning på den kanten.

Gabrielsen nevnte også at de ønsket å ha dobbeldekning på høyrekanten, spesielt også med tanke på usikkerheten rundt Þórey Rósa Stefánsdóttir, som fortsatt ikke har signert ny kontrakt.

– Jeg håper hun ikke sier nei. Vi er i en såpass god dialog at jeg har tro på at det vil gå i orden. Gjør det ikke det, så har vi en ekstra jobb å gjøre, sier Kenneth Gabrielsen.

Hør pressekonferansen her

Hør intervjuene her.

Se bilder fra pressekonferansen
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer