KRS247.no

Henter værvarsel...

Fornøyd med sesongen så langt

Trener Gunnar Pettersen synes Vipers har fått en fin sesongstart. Rosatrøyene har åpnet med fire seire, og to tap. Det gjør at laget ligger på en fjerdeplass på tabellen i elitesserien. Tapene har kommet mot serieleder Glassverket, og regjerende serie- og cupmester, Larvik HK.

– Jeg synes vi har fått en grei start på sesongen. Vi har greid å slå lag som vi ikke klarte å vinne over forrige sesong, sist nå hjemme mot Oppsal. Tapet hjemme mot Glassverket er vel det eneste som irriterer meg litt, forteller en fornøyd hovedtrener Gunnar Pettersen.

For etter en sesongåning med tre strake seirer, mot tre nyopprykkede lag, var hjemmekampen mot fjorårets sølvvinner Glassverket lagets første store test. Det endte med seier til gjestene fra Drammen med siffrene 31-24. Deretter ventet råsterk motstand borte mot et nærmest uslåelige Larvik.

– Jeg er minst fornøyd med at vi datt så ut av det i kampen mot Glassverket forsvarsmessig. Vi visste at de hadde skyttere på alle tre bakspillerposisjonene, og vi blir liggende helt inne på seksmeter og blir skutt sønder og sammen. Det likte jeg dårlig, og det overrasket meg litt at vi ikke klarte å omstille oss på noe tidspunkt i kampen. Borte mot Larvik taper de fleste lagene i verden, og det er et pluss at vi ikke taper med mer enn ni mål, sier Pettersen.

Selv om forsvarsspillet ikke sitter som det burde, er treneren mer enn fornøyd med det laget presterer fremover på banen.

– I fjor slet vi til tider med å lage nok mål. Nå har vi ligget rundt 30 mål i de fleste av kampene, så det er jeg meget fornøyd med, Sier han.

Pettersen synes laget totalt sett viser fremgang sammenlignet med fjorårssesongen.

– Det klar fremgang fra den type kamper som vi slet med i fjor. Vi tapte 10 poeng mot lag som vi burde vært sterkere enn. Det har vi fått rettet på, og jeg synes vi er godt i gang. I tillegg har vi to sentrale spillere ute på grunn av graviditet, der den ene var fjorårets toppscorer. Så har vi skade på en av våre antatt beste spillere, Jessy Kramer. Ingen av disse har spilt i innledningen. Når Jessy kommer tilbake fra skade, blir vi enda sterkere.