Annonse

Viktig seier mot Tertnes


Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers klarte å utnytte flere personlige feil hos Tertnes og klatret helt opp i ryggen på laget fra Bergen etter å ha vunnet 27-23 i sesongens nest siste hjemmekamp.

Den startet på best tenkelig måte for Vipers med flere mål på rad, men Tertnes hadde en god keeper og en skytter i Madeleine Hilby som ble umulig utover kampen.

Etter hvilen kom bortelaget godt i gang og klarte sågar å ta innpå ledelsen igjen, men flere personlige feil førte til mange angrepsfeil og store kontringsmuligheter for Vipers.

Banens beste ble Mona Bruskeland som ikke kom på scoringslisten, men var tøff nok bak hos de rosa til å pådra seg en utvisning helt mot slutten av kampen.

Se bilder fra oppgjøret:

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer