Annonse

Vant med elleve uten å overbevise


Kari Brattset prøver å nå Jeanett Kristiansen i et angrep i kampen mot Sola - Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers Kristiansand vant oppskriftmessig åpningskampen mot Sola i Grundigligaen, men det var tydelig at det var mye nerver i starten og forsvaret satt ikke helt som det skulle.

– Nei, vil må bare gå hjem og trene på forsvar, sier Marta Tomac til KRS247 etter kampen.

Det tok nemlig noen minutter før hjemmelaget klarte å ta inn ledelsen Sola hadde opparbeidet seg i starten av kampen. Men etter at de klarte 8-8 drøye ti minutter uti kampen, var det de rosa som tok grep om kampen og viste seg frem som den medaljekandidaten de skal være. Etter hvilen var det tilbake til gamle synder med noe dårlig forsvarsspill og dårlig utnyttelse av angrepsspillene. Heldigvis hadde Vipers Sakura Hauge som klarte å stå imot de fleste skuddene som kom mot mål.

Til slutt ble det 36-25 etter at Vipers ble idømt et direkte frikast i siste spillesekund.

Slik fulgte vi kampen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer