KRS247.no

Henter værvarsel...

Vant med elleve uten å overbevise

Vipers Kristiansand vant oppskriftmessig åpningskampen mot Sola i Grundigligaen, men det var tydelig at det var mye nerver i starten og forsvaret satt ikke helt som det skulle.

– Nei, vil må bare gå hjem og trene på forsvar, sier Marta Tomac til KRS247 etter kampen.

Det tok nemlig noen minutter før hjemmelaget klarte å ta inn ledelsen Sola hadde opparbeidet seg i starten av kampen. Men etter at de klarte 8-8 drøye ti minutter uti kampen, var det de rosa som tok grep om kampen og viste seg frem som den medaljekandidaten de skal være. Etter hvilen var det tilbake til gamle synder med noe dårlig forsvarsspill og dårlig utnyttelse av angrepsspillene. Heldigvis hadde Vipers Sakura Hauge som klarte å stå imot de fleste skuddene som kom mot mål.

Til slutt ble det 36-25 etter at Vipers ble idømt et direkte frikast i siste spillesekund.