Annonse

Møtte overmakten – igjen


Vipers' beste spiller Kari Brattset prøver å stoppe Larviks Marit Malm Frafjord - Foto: Alf Otto Fagermo

Larvik ble igjen for sterke i Aquarama og det så ut som det kunne bli jevnt, men den regjerende serie- og cupmesteren hadde full kontroll i hele kampen.

Vipers – Larvik 25-29 (8-15): De rosa fikk en verst tenkelig start foran et fullsatt Aquarama. Til tross for at de fikk 1-1 på straffekast, var starten av omgangen preget av mange tekniske feil og skuddbom, mens Larvik visste hvordan de kunne straffe det dårlige spillet med scoringer fra flere skyttere. Og når Linn Kristin Riegelhuth Koren viste seg fra en tilnærmet uslåelig side fra sjumetersmerket, var det liten tvil om hvem som kom til å vinne. Det store spørsmålet var bare hvor mange mål skulle de vinne med.

Til pause stod det 15-8, mens lagene fulgte hverandre som skygger i starten av 2. omgang. Men så begynte Vipers å bomme igjen og pådra seg tekniske feil, noe som sørget for at Larvik ledet med hele ni mål like før midtveis i 2. omgang.

Bortelagets toppscorer ble Linn Kristin Riegelhut Koren med sju fulltreffere på ni skudd, mens Vipers toppscorer ble Kari Brattset med sju mål på sju skudd.

Slik fulgte vi kampen:

 

 

 

Forøvrig endte de to andre kampene i dag slik:
Storhamar – Gjerpen 45-30
Byåsen – Glassverket 28-21

Dermed er Vipers på en fjerdeplass med bare ett poeng opp til både Glassverket og Byåsen, mens Larvik har 18 poeng av 18 mulige på sine ni spilte kamper.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer