Annonse

– Et lag vi kan matche


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Terje Marcussen er godt fornøyd med at Vipers møter det polske laget MKS Selgros Lublin i neste runde av cupvinner-cupen. Det var viktig for klubben å møte utenlandsk motstand for å fortsette klubbens utvikling, mener den daglige lederen.

– Det hadde vært tragikomisk å møte Glassverket etter å ha presentert ny trener i dag. Lublin var et av de første ønskene våre, forteller Marcussen til KRS247.

Ønsketrekningen hadde gitt Vipers Hypo Niederösterreich fra Østerrike eller nederlanske Dalfsen. Polsk motstand falt likevel i god jord, både sportslig og økonomisk.

– I forhold til mange andre motstandere som lå i bollen er det fornuftige priser å fly til Warzawa og ta buss videre, så dette bør være en grei sak.

Hør intervju med Vipers’ nye trener, Kenneth Gabrielsen, her.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer