KRS247.no

Henter værvarsel...

– Et lag vi kan matche

Terje Marcussen er godt fornøyd med at Vipers møter det polske laget MKS Selgros Lublin i neste runde av cupvinner-cupen. Det var viktig for klubben å møte utenlandsk motstand for å fortsette klubbens utvikling, mener den daglige lederen.

– Det hadde vært tragikomisk å møte Glassverket etter å ha presentert ny trener i dag. Lublin var et av de første ønskene våre, forteller Marcussen til KRS247.

Ønsketrekningen hadde gitt Vipers Hypo Niederösterreich fra Østerrike eller nederlanske Dalfsen. Polsk motstand falt likevel i god jord, både sportslig og økonomisk.

– I forhold til mange andre motstandere som lå i bollen er det fornuftige priser å fly til Warzawa og ta buss videre, så dette bør være en grei sak.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234500657″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør intervju med Vipers’ nye trener, Kenneth Gabrielsen, her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234506638″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]