Annonse

Er forundret over cuptrekningen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Vipers-trener Gunnar Pettersen har ikke vært borti at et lag ikke har hatt en eneste hjemmekamp på fire cuprunder. Han vil ikke si så mye om trekningssystemet, men mener Vipers har vært veldig uheldig med trekningen de to siste årene.

– Det er uvanlig at man går fire runder i en cup uten en eneste kamp på hjemmebane. Normalt sett spiller man vel borte og hjemme så langt det lar seg gjøre, sier Pettersen til KRS247.

– Men sånn er det!

Han har likevel troen på at Vipers kan komme nærmere Larvik enn tidligere i sesongen. Han håper begge venstrebackene er tilbake til kvartfinalen.

– Jeg håper både Jessy Kramer og Ulrika Olsson er klare til den kampen. Hvis de er klare så tror jeg det blir enda jevnere enn sist, og kanskje spennende!

Kvartfinalen i NM kunne ikke blitt vanskeligere for Vipers, mener han.

– Det er den vanskeligste motstanderen man kan ha på bortebane i Europa. Det er som regel lite å hente i Larvik for både hjemlige lag og lag fra Champions League, men sånn er det, sier Pettersen.

– Det er kanskje fort gjort å glemme at Larvik bare er folk, de også?

– Vi gjorde vår beste prestasjon under meg og tapte med ni mål tidligere i år. I fjor tapte vi med 16-17 både i serie og sluttspill. Det er viktig at Ulrika og Jessy er med, for da får vi mer å spille på offensivt.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer