Annonse

– En typisk åpningskamp


Foto: Alf Otto Fagermo

Linn Jørum Sulland ble i pausen offisielt presentert som Vipers-spiller. Men det er fortsatt en god stund til vi ser henne i rosa på parketten i Aquarama. Hun synes det var gøy å se lagvenninene sine fra sidelinjen.

– Endelig er sesongen i gang. Det var mye rot i starten, men det kom seg jo og det var mye bra iløpet av kampen. Det var også ting man kan jobbe med, sier den tidligere EM, OL- og VM-vinneren til KRS247.

Hun synes det var mye godt å se hos Vipers som vant med 11 mål mot Sola.

– Det er ikke bare en ting som fungerer bra og én ting som fungerer mindre bra. Det går litt opp og ned og jeg synes at vi har til tider bra forsvar og får farten fremover til å fungere godt i store deler av kampen. Men så roter vi også mye og gjør mye rart og det er jo sånn åpningskamper skal være, sier Sulland lattermildt.

Følte du at de virket veldig nervøse?
– Du kunne se det var nerver utpå de i starten. Det var et helt annet tempo enn jeg har sett på trening. Men det løsnet litt etter hvert også blir det helt sikkert enda bedre når vi har kommet skikkelig i gang, sier hun.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer