Annonse

– En rufsete kamp av oss


Arkivfoto: Aleksander Ramsland

Vipers er klare for semifinalen i sluttspillet i håndball for kvinner etter å ha slått Tertnes 48-46 sammenlagt. Men assistenttrener Morten Løvø er ikke imponert over hva laget viste i dag.

– Det var en ganske rufsete kamp av oss preget av mange personlige feil, sier Løvø til KRS247. Han tror ikke det var en hvilepute for Vipers at de hadde et godt utgangspunkt fra hjemmemøtet mot Tertnes, men at det var et godt lag de møtte og de vant kampen 24-21.

– Men det var utrolig viktig for oss at vi fikk det siste målet, ellers hadde Tertnes vunnet på bortemålsregelen, sier Løvø.

På søndag venter en tøff oppgave i Aquarama for Vipers, som møter Larvik i semifinalen. Larvik gikk ubeseiret gjennom hele seriespillet i Grundigligaen, men har tapt en gang i sluttspillet.

– Vi må rette opp flere av feilene vi hadde mot Tertnes, for vi kan ikke spille sånt mot Larvik, sier Løvø som håper på fullt hus i Aquarama mot seriemesteren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer