Annonse

– En arbeidsseier


Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers-trener Kristine Lunde-Borgersen fikk en fin bursdagspresang av sine jenter med en seier mot tabellnabo Tertnes. Hun er glad for at det ble et godt resultat mot laget de tapte mot i bortekampen tidligere i sesongen.

– Jeg synes vi skyter veldig bra i perioder og vi er tålmodige fremover og bakover klarte vi å følge godt med på spillet deres, så det var mye bra, forteller Lunde-Borgersen til KRS247.

Hun synes det var veldig viktig at de fikk seier mot Tertnes for å komme et hakk nærmere fjerdeplassen, de ønsket ikke at laget fra Bergen skulle stikke i fra. Likevel betyr ikke tabellsituasjonen så mye foran sesongens to siste.

– Vi konsentrerer oss om de kampene vi skal ha, så håper vi at det holder, sier Vipers-treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer