Annonse

Disse møter Vipers i kvartfinalen


Skjermbilde fra trekningen hos EHF i Wien

I dag ble det klart både hvem som blir Vipers Kristiansands motstandere i kvartfinalen og en eventuell semifinale i EHF-cupen. De to første helgene i mars blir det kamper mot et fransk lag.

Brest er fra Bretagne i Frankrike og klarte å komme seg til kvartfinalen av EHF-cupen i fjor også. Da ble det bomstopp da de møtte Rostov-Don fra Russland. I likhet med Vipers deltok også det franske laget i Champions League, men havnet på fjerdeplass uten poeng mot FC Midtjylland, Rostov-Don og Györ.

I den hjemlige serien ligger Brest på 2. plass med 42 poeng på 16 kamper, som er ni poeng bak Metz som har 51 poeng på 17 kamper, og fem poeng foran Issy Paris.

Vipers starter med hjemmekamp helgen 3. eller 4. mars, med returkamp en uke senere.

Skulle de klare å komme videre, er motstander i semifinalen vinneren av kvartfinalen mellom Viborg og Larvik.

De to andre kvartfinalene er mellom SCM Craiova (Rom) og Lada (Rus), og mellom Zalau (Rom) og Kastamonu (Tyr).
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer