KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det har vært som en rutsjebane for oss

Randesunds damelag i håndball endte på sisteplass i fjorårets sesong av 1. divisjon og må denne sesongen spille i 2. divisjon avdeling 3. De står med to poeng på de tre første kampene og Louise Pedersen innrømmer at det har vært en tøff retur til det tredje øverste nivået.

– Vi mistet halve laget etter sesongen. Noen på grunn av alder, andre spillere valgte å gå til andre klubber. Men vi har fått inn seks nye spillere som trenger litt mer spilletid sammen før de er helt på plass, sier Pedersen til KRS247.

Det har også vært et knalltøft kampprogram for de og allerede i midtuka venter tøff motstand i Våg sitt lag i divisjonen i Karusshallen.

– Det er et utrolig spennende lag, som jeg selv har vært trener for tidligere. De har mange interessante spillere og flere som også spiller i stallen til Vipers, så det blir en tøff kamp, sier Louise Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224853013″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]