Annonse

– Det har vært som en rutsjebane for oss


Louise Pedersen og Mass Berg Johansen er trenere for Randesund IL håndball - Foto: Inger M. Witteveen, randesundil.no

Randesunds damelag i håndball endte på sisteplass i fjorårets sesong av 1. divisjon og må denne sesongen spille i 2. divisjon avdeling 3. De står med to poeng på de tre første kampene og Louise Pedersen innrømmer at det har vært en tøff retur til det tredje øverste nivået.

– Vi mistet halve laget etter sesongen. Noen på grunn av alder, andre spillere valgte å gå til andre klubber. Men vi har fått inn seks nye spillere som trenger litt mer spilletid sammen før de er helt på plass, sier Pedersen til KRS247.

Det har også vært et knalltøft kampprogram for de og allerede i midtuka venter tøff motstand i Våg sitt lag i divisjonen i Karusshallen.

– Det er et utrolig spennende lag, som jeg selv har vært trener for tidligere. De har mange interessante spillere og flere som også spiller i stallen til Vipers, så det blir en tøff kamp, sier Louise Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer