KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er bare å øve på forsvar

Marta Tomac opplevde en rufsete åpningskamp mot Sola, men hun er likevel fornøyd med at de startet sesongen med en seier.

– Det er deilig å starte med to poeng, som også var målet. Men det er veldig mye å rette på selv om vi vinner klart, så vi er ikke helt fornøyd, men vi er fornøyd med å vinne og så blir det å rette på det andre inn mot de neste kampene, sier Tomac til KRS247.

Hun er enig med Linn Jørum Sulland at det var mye nerve helt i starten av kampen som startet med at Sola fikk en tidlig ledelse.

– Ja, jeg tror det alltid er sånn med første kamp. Vi visste ikke helt hva vi møtte fordi vi ikke hadde mye materiale å gå på. Men vi visste at de hadde en god Tonje Nøstvold (som scoret 11 mål, red. anm.) som vet å spille håndball, så det burde vi ikke bli overrasket over, noe vi så ut som vi gjorde i 1. omgang. Så får vi rettet det opp og kjører over dem, så det er gøy, sier Marta Tomac som kjente igjen Solas toppscorer fra tidligere da de begge spilte i Byåsen.

– Jeg vet godt hvordan det er å spille både med og mot henne. Hun er en drøm å ha på laget sitt iallfall og et hat å ha henne mot seg. Vi laget det sånn at hun fikk stå for de fleste målene og assistene, så det er egentlig veldig dårlig av oss at vi ikke klarte å justere det utover kampen, men når vi går i kroppen på henne så er det lettere for Sakura (Hauge) å plukke bak og det klarer vi litt til tider, og da er vi bedre, forklarer Tomac.

Hun har likevel en klar oppfordring til sine lagvenniner før italiensk motstand venter i helgen.

– Vi må hjem og trene på forsvar. Det er det vi har trent minst på også, så vi får bare justere på det og håpe på at vi kan bli enda bedre, sier hun.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/281851444″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]