Annonse

Byåsen for sterke i omkampen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Det var ingen tvil om hvor seieren skulle havne i omkampen mellom Vipers og Byåsen i Aquarama i kveld. Laget fra Trøndelag vant til slutt 24-31.

Det startet relativt jevnt hvor lagene fulgte etter hverandre, men etter stillingen 5-5 ved drøye halvspilt første omgang, gikk Byåsen i fra og de rosa klarte aldri å komme tilbake.

Til pause ledet Byåsen med fire mål med stillingen 15-11 og Vipers fikk en tøff start på 2. omgang med mange tekniske feil og gode redninger fra Byåsens keeper Andrea Austmo Pedersen.

På det meste ledet bortelaget med hele ni mål på stillingen 21-30, men til tross for gode angrep med mål av Lynn Knippenborg og Jessy Kramer til slutt, ble det Byåsen som til slutt tok seieren ganske overlegent.

Marie Henriksen ble kåret til kampens beste spiller hos Byåsen. Vipers-keeper Sakura Hauge ble naturlig nok kåret til hjemmelagets beste spiller.

– Vi blir regelrett rundspilt. Vi var dårlige i forsvar, spesielt i 1. omgang. Det er skuffende at vi ligger så langt bak. Etter hvert så løsner det offensivt, men det var i forsvar vi tapte kampen, sa Vipers-trener Gunnar Pettersen til Eurosport Norge etter kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer