Annonse

Briljerte mot Haldens forsvar


Foto: Alf Otto Fagermo

Tonje Haugjord Refsnes fikk satt inn fem fulltreffere mot Halden. Hun synes det er litt surt å ta fjerdeplassen i serien, men er likevel godt fornøyd med at Vipers avsluttet med en seier.

– Jeg synes det var utrolig gøy der ute i dag. Spesielt da jeg så de la seg i 3-2-1-forsvar. Da smilte jeg bare fra øre til øre, for det er et sånt forsvar jeg trives med å spille mot, sier Refnes til KRS247 som også synes det var bra med liv fra de drøye tusen som hadde møtt opp.

– Det var bra trøkk fra tribunen, men det var også bra trøkk fra benken. Alle i dag var veldig «på», sier hun.

Det blir etter all sannsynlighet Tertnes som blir motstanderen i kvartfinalen i cupen. Det ser Refnes på som en tøff motstander.

– De er vanskelige og vrine å møte på. Det blir ikke akkurat noe «walkover» det, men vi skal satse på å slå de også. Og spiller vi som i dag, så slår vi de, sier Tonje Refnes og trekker i likhet med treneren frem det som fungerer defensivt.

– I dag har vi et fantastisk forsvarsspill og en fantastisk keeper som reddet alt som kom forbi en periode der, ler Refnes.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer