KRS247.no

Henter værvarsel...

Ble imponert av Vipers

Den kroatiske landslagsspilleren Marta Tomac er klar for Vipers. Det meldte klubben selv tidligere i dag. Spilleren besøkte Kristiansand for noen dager siden, og møtet med klubben og dens medarbeidere gjorde at hun til slutt signerte for Vipers.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben da jeg besøkte Kristiansand for noen dager siden. Det var folk som var strukturerte og hadde en plan. Jeg synes Vipers har noe spennende på gang, forteller Tomac til KRS247.

Både treningsgruppa og administrasjonen fikk bakspilleren til å velge sørlandsklubben.

– Det er lettere for oss på banen når administrasjonen har den driven de har i Vipers.

Marta kommer fra Byåsen hvor hun de siste 2 årene var lagets kaptein. Hun startet karrieren i Selbu som 16 åring, har over 60 aldersbestemte landskamper for Kroatia og 11 kamper for A-landslaget.

Hun har også spilt ett år 2010/11 i Aarhus i Danmark.

– Hva tilfører du klubben?

– Jeg er flink til å spille opp andre. Finne strekspillere og sånt, men samtidig kan jeg avslutte selv. Så er det jo mye glede – jeg er kanskje en liten klovn. Jeg kjenner jo noen av spillerne fra før, så det blir uansett ikke noen stor frykt å vise meg frem fra den siden!

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208927076″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]