Annonse

Best mot Lada


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Jeanett Kristiansen ble toppscorer i bortekampen mot Lada i EHF-cupen med sju fulltreffere. God innsats var det også av Kari Brattset og Malin Aune i en kamp der Vipers faktisk tok ledelsen.

Men det holdt ikke helt inn og dermed står de rosa med tre tap av tre mulige i gruppe B, og er nødt for å finne vinnerformen skal det i det hele tatt være sjanse for avansement til kvartfinalen i cupen.

Kampen startet med en strafferedning av Katrine Lunde allerede etter tjue sekunder og Lada og Vipers holdt følge med hverandre i stort sette hele omganen. Men det var hjemmelaget som ledet foran 2700 engasjerte hjemmepublikummere 14-12 til pause. Det endte til slutt 29-24 til laget fra Russland som går med seks poeng av seks mulige så langt i gruppespillet.

I morgen tar København i mot Issy Paris til en kamp der begge har to poeng før denne spilles.

Vipers har først en bortekamp mot Byåsen i eliteserien før Lada kommer på besøk til Aquarama neste lørdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer