Annonse

– Både frykt og glede akkurat nå


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Daglig leder i Vipers Kristiansand, Terje Marcussen, har veldig blandede følelser foran kampen mot Larvik. Seiersmarginen fra kampen i Kristiansand var stor nok til å få et håp, men ikke stor nok til å føle seg sikker på noe som helst.

– Kommer vi greit i gang, skal vi slå godt fra oss. Larvik slo de tyske mestrene med 18 mål i Champions League, tross alt. Hvis Larvik leder med 5-6 mål etter 10 minutters spill kan det blir tøft, sier Marcussen til KRS247.

– Ser vi tegn til usikkerhet i Larvik?

– De hadde nok ikke forventet dette utgangspunktet! De hadde nok forventet å lede greit slik at de kunne konsentrere seg om Champions League, så noe usikkerhet er det nok i Larvik-leiren, forteller Marcussen.

Vipers tapte med 15 mål på hjemmebane da lagene møttes i serien, så den daglige lederen ser at Vipers har nærmet seg det kanskje beste laget i verden.

– Jeg tror samtidig at vi har alt å vinne! Om Larvik slår oss med 15 mål i dag, så har vi likevel vist at vi nærmer oss.

– Gjør dette lille eventyret noe for å lette din jobb?

– Det gjør det, både med marked og spillere. Vi har allerede samarbeidspartnere som har meldt sin interesse foran neste år.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer