KRS247.no

Henter værvarsel...

– Både frykt og glede akkurat nå

Daglig leder i Vipers Kristiansand, Terje Marcussen, har veldig blandede følelser foran kampen mot Larvik. Seiersmarginen fra kampen i Kristiansand var stor nok til å få et håp, men ikke stor nok til å føle seg sikker på noe som helst.

– Kommer vi greit i gang, skal vi slå godt fra oss. Larvik slo de tyske mestrene med 18 mål i Champions League, tross alt. Hvis Larvik leder med 5-6 mål etter 10 minutters spill kan det blir tøft, sier Marcussen til KRS247.

– Ser vi tegn til usikkerhet i Larvik?

– De hadde nok ikke forventet dette utgangspunktet! De hadde nok forventet å lede greit slik at de kunne konsentrere seg om Champions League, så noe usikkerhet er det nok i Larvik-leiren, forteller Marcussen.

Vipers tapte med 15 mål på hjemmebane da lagene møttes i serien, så den daglige lederen ser at Vipers har nærmet seg det kanskje beste laget i verden.

– Jeg tror samtidig at vi har alt å vinne! Om Larvik slår oss med 15 mål i dag, så har vi likevel vist at vi nærmer oss.

– Gjør dette lille eventyret noe for å lette din jobb?

– Det gjør det, både med marked og spillere. Vi har allerede samarbeidspartnere som har meldt sin interesse foran neste år.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204022836″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]