KRS247.no

Henter værvarsel...

Avanserte med 67 måls margin

Vipers Kristiansand fikk en veldig enkel oppgave mot Cassano Magnago som ble banket 52-10 og 37-12 i de to kampene som ble spilt i Aquarama i helgen.

Med tilnærmet toppet mannskap i lørdagens første kamp, ble det til slutt en kamp om konsentrasjon for Jeanette Kristiansen og hennes lagvenniner i rosa. Hun ble kampens toppscorer med ti mål, mens de italienskes toppscorer fikk notert seg for fem mål. Til pause var stillingen 20-7, noe som betyr at de vant 2. omgang med rekordsifrene 32-3. Det var forøvrig den største seieren noen sinne for Vipers.

I dagens «bortekamp», som også ble spilt i Aquarama, valgte Vipers-trener Kenneth Gabrielsen å hvile flere av de beste spillerne og lot ungjentene slippe til. 18 år gamle Karoline Olsen scoret 12 mål og Hanne Andve scoret 10 mål i kampen som til slutt endte med 37-12.

Med 89-22 sammenlagt er det langt vanskeligere motstand som venter i 2. kvalifiseringsrunde. Da venter nemlig russiske Lada, som tapte finalen i cupvinnercupen i vår, og som vant nettopp EHF-cupen i 2013/2014-sesongen.