Annonse

Avanserte med 67 måls margin


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Vipers Kristiansand fikk en veldig enkel oppgave mot Cassano Magnago som ble banket 52-10 og 37-12 i de to kampene som ble spilt i Aquarama i helgen.

Med tilnærmet toppet mannskap i lørdagens første kamp, ble det til slutt en kamp om konsentrasjon for Jeanette Kristiansen og hennes lagvenniner i rosa. Hun ble kampens toppscorer med ti mål, mens de italienskes toppscorer fikk notert seg for fem mål. Til pause var stillingen 20-7, noe som betyr at de vant 2. omgang med rekordsifrene 32-3. Det var forøvrig den største seieren noen sinne for Vipers.

I dagens «bortekamp», som også ble spilt i Aquarama, valgte Vipers-trener Kenneth Gabrielsen å hvile flere av de beste spillerne og lot ungjentene slippe til. 18 år gamle Karoline Olsen scoret 12 mål og Hanne Andve scoret 10 mål i kampen som til slutt endte med 37-12.

Med 89-22 sammenlagt er det langt vanskeligere motstand som venter i 2. kvalifiseringsrunde. Da venter nemlig russiske Lada, som tapte finalen i cupvinnercupen i vår, og som vant nettopp EHF-cupen i 2013/2014-sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer