Annonse

Anette Jensen forlater Vipers


Foto: Vipers.no

Vipers Kristiansand og Annette Jensen er blitt enige om å terminere kontrakten fra 1. juni i år.

Det er en kombinasjon av at Jensens ønske om å komme nærmere familien i Danmark, høye ambisjoner og lite spilletid, at klubben og spilleren er blitt enige om å skille lag ett år før kontrakten utløper.

23-åringen kom fra Slagelse i 2012 og signerte i januar i fjor en ny to-års kontrakt med Vipers.

– Den signaturen er svært viktig for oss. Anette Jensen er en viktig del av prosessen med å nå de målene vi har satt oss. Hun kommer til å bli en avgjørende spiller for oss, sa sportssjef i Vipers Peder Langfeldt til NRK Sørlandet den gang.

Jensen var ligaens suverene toppscorer i sesongen 2013/2014 med 145 mål. Denne sesongen scoret hun 86 mål og var med det lagets nest mestscorende spiller etter Torey Rosa Stefansdottir.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer