Annonse

– Alt gikk vår vei i dag


Foto: Pål Lomeland

Islandske Thorey Rosa Stefansdottir var toneangivende gjennom hele kampen og ble toppscorer med åtte mål, da Vipers i kveld satte Sørlandet på håndballkartet ved å slå Larvik med seks mål.

– Larvik fikk lite til og vi får til det meste vi prøver på. Alle spilte en kanonkamp og vi scoret på nesten hvert eneste skudd. Vi gjør i tillegg få feil og da kan det jo bare gå en vei, sier en stolt åttemålsscorer til KRS247.

At det var mulig å beseire laget fra Vestfold, kommer ikke som noen overraskelse på 25-åringen.

– Jeg har vært i Norge i to år nå og har hele tiden sagt at det skal være realistisk å slå dem. Men da må vi få til det vi vet vi kan og Larvik må ikke klare å spille opp mot sitt beste. Akkurat slik som kampen forløp i dag.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer