KRS247.no

Henter værvarsel...

-I dag blir det kosedag på jobben

I kveld sparkes ballen i gang på Sparebanken Sør arena. Start møter Jerv i det mange vil mene er tidenes oppgjør her på Sørlandet. Med bare noen timer igjen til avspark er det ikke mye administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal kan gjøre. Annet enn å glede seg, og vente på at den skal starte.

-Det er litt som en eksamen, den spenningen som sitter i kroppen nå er ganske spesiell. Nå er det jo ikke jeg som skal ut på banen å gjøre jobben i dag, men jeg føler vi har stått på i hele år.
Det er også en litt spesiell følelse å sitte på sidelinjen, bare lene seg tilbake og se på, sier Brandsdal.

Kveldens kamp avgjør om Start fortsetter i eliteserien, eller rykker ned til 1. divisjon. Rykker de ned kan det ha stor betydning for sponsorinntekter, publikumstall og økonomien generelt.
Det vil ikke Brandsdal snakke om, ikke i dag.

-Du kan spørre meg om det, men jeg vil ikke svare på det. Men hvis vi lykkes i dag, og får med oss energien og støtten fra så mange mennesker på Sør arena, vil det gi oss mye energi fram mot neste sesong, sier Brandsdal.

Men han vil snakke om spenningen og stemningen. Enda flere sponsorseil er fjernet for å gjøre plass til flere tilskuere, nå har over 12 000 tilskuere tenkt seg på kamp.

-Det blir sikkert en spent og nervøs stemning til å begynne med. Så vil det eksplodere utover kampen. Det er spesielt at Jerv og Start møtes i denne kampen, og det er god stemning i begge leire, mener han.

Det er ingen trening for spillerne i dag. De lader opp til kveldens kamp, mens Brandsdal bare går rundt og gleder seg.

-Det blir kosedag på jobben. Får jo ikke gjort noe annet i dag, sier Brandsdal.

Hør hele intervjuet her: [soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234642049″ params=»auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]