Annonse

Starter valgkampen tidlig


MDGs gruppeleder i Kristiansand, Marte Rostvåg Ulltveit-Moe. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Det er bare en drøy måned igjen til kommune- og fylkestingsvalget og Miljøpartiet De Grønne er de første av partiene her lokalt til å starte valgkampen. Førstekandidat Marte Rostvåg Ulltveit-Moe sier at det var et bevisst valg.

– Vi har vært klar til valget lenge og ønsket å starte kampen så tidlig som mulig, sier hun til KRS247.

Valgkampåpningen markeres blant annet med en speed-date med Birte Simonsen, som er en gammel ringrev innen miljøpolitikken.

– Hun en av de gamle heltene og det vil være mulig å snakke med henne for å bekrefte deltakelse på flere av de arrangementene vi skal være med på frem mot valget den 14. september, forklarer Ulltveit-Moe.

Hun tror de største sakene under valgkampen er transport og skole. Spesielt dette med satsning på motorvei kontra kollektivsatsning og lengde på sommerferien. Men Ulltveit-Moe tviler på at det blir en kamp om søndagsåpne butikker i Kristiansand.

– Nei, den kampen har vi vunnet allerede. Vi har bråket så mye at selv ikke Høyre tør å gå inn for dette, ler førstekandidaten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer