KRS247.no

Henter værvarsel...

Starter valgkampen tidlig

Det er bare en drøy måned igjen til kommune- og fylkestingsvalget og Miljøpartiet De Grønne er de første av partiene her lokalt til å starte valgkampen. Førstekandidat Marte Rostvåg Ulltveit-Moe sier at det var et bevisst valg.

– Vi har vært klar til valget lenge og ønsket å starte kampen så tidlig som mulig, sier hun til KRS247.

Valgkampåpningen markeres blant annet med en speed-date med Birte Simonsen, som er en gammel ringrev innen miljøpolitikken.

– Hun en av de gamle heltene og det vil være mulig å snakke med henne for å bekrefte deltakelse på flere av de arrangementene vi skal være med på frem mot valget den 14. september, forklarer Ulltveit-Moe.

Hun tror de største sakene under valgkampen er transport og skole. Spesielt dette med satsning på motorvei kontra kollektivsatsning og lengde på sommerferien. Men Ulltveit-Moe tviler på at det blir en kamp om søndagsåpne butikker i Kristiansand.

– Nei, den kampen har vi vunnet allerede. Vi har bråket så mye at selv ikke Høyre tør å gå inn for dette, ler førstekandidaten.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/218578295″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]