Annonse

– Pressen fokuserer for mye på partilederne


Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. | Foto: Pål Lomeland

Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, etterlyser med lokalt fokus i valgkampen. Han mener for mange medier og arrangører fokuserer for mye på partilederdebatter og profilerte nasjonale saker og personer.

– En del av de sakene som går igjen nasjonalt vil også være viktige lokalt, men samtidig er det det som skjer innenfor kommunegrensen som er det viktige, sier Udjus til KRS247.

Han innrømmer at politisk journalistikk krever enorme ressurser, men mener mediene bør være sitt samfunnsansvar bevisst.

– Vi har alle et ansvar i dette. Selv om det krever mye ressurser så er dette tross alt samfunnsoppdraget vårt, forteller Udjus.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer