Annonse

– Man kommer ikke utenom Harald Furre


Harald Furre (H), her med FrPs Åse Michaelsen. | Foto: Helge Martin Markussen

Det ser ut som om de borgerlige fortsetter å styre i Kristiansand, denne perioden med Harald Furre som ordfører. Det mener politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. Han tror det må skje noe helt spesielt på valgdagen om noen andre skal bli ordfører i byen.

Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. | Foto: Pål Lomeland

Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. | Foto: Pål Lomeland

– Jeg tror Furre blir ordfører, med mindre det skulle skje noe helt sensasjonelt i løpet av valgkvelden. Hvis Høyre blir største borgerlige parti og de borgerlige får flertall er Harald Furre neste ordfører i Kristiansand. Begge de to tingene ser ut til å slå inn, sier Udjus til KRS247.

Han hadde trodd at venstresiden i Kristiansand hadde lyktes litt bedre med å mobilisere velgere til sine partier i parkeringskjellersaken. Særlig når over halvparten av byens befolkning er imot den planlagte parkeringskjelleren under Torvet. Likevel kan det virke som om flere velgere ikke opplever å ha noe valg når det kommer til den saken, tror redaktøren.

– Forkjemperne for parkeringskjelleren har tapt kampen om opinionen, men det ser ikke ut til å gi utslag i partivalg. Folk som stemmer Høyre eller KrF har nok en et godt stykke vei å gå for å gå over til Arbeiderpartiet på grunn av én sak hvis de ser til venstre. Skal de se lenger ut til høyre havner de hos Demokratene, noe som også kan være en lang reise for de fleste som stemmer KrF eller Høyre.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer