KRS247.no

Henter værvarsel...

KrF vil, og kan, bli størst på borgerlig side

KrF opplever en god fremgang ved årets skolevalg og i andre målinger. Jørgen Kristiansen er varaordfører i Kristiansand og KrFs ordførerkandidat i byen, og han mener at KrF kan utfordre Høyre om å bli størst på borgerlig side.

– Den siste nasjonale målingen brutt ned lokalt jeg så, var vi like store som Høyre. Dette kan definitivt påvirke fordelingen av verv og styrkeforholdet innebyrdes når politikken skal utarbeides, sier Kristiansen til KRS247.

Den siste målingen Kristiansen leste, viste at KrF var på størrelse med Høyre. Han vil ikke si så mye om sine egne ordførerambisjoner, enn så lenge.

– Hvis folket vil at KrF skal ha ordføreren og vi gjør det bra i valget, vil det være en konsekvens. Vi har eksamen til mandag, men det har vært litt vind i seilene og det er hyggelig, sier Kristiansen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223066517″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]