Annonse

Valg 2015: Dette mener KrF, Rødt og FrP


Fra venstre: Grete Kvelland Skaara (KrF), Ellen Rudnes (Rødt), Glenn Faannessen og Stian Storbukås (FrP) - Foto: Alf Otto Fagermo

Både den planlagte parkeringskjelleren på Torvet og Syria-flyktningene ble de store samtaleemnene under den siste valgsendingen til Radio Sør i dag.

– Denne motstanden burde ha kommet for to år siden, sier Fremskrittspartiets førstekandidat Stian Storbukås.

Han viser til at bystyret i Kristiansand i 2013 gikk inn for å vedta byggingen av parkeringskjelleren og synes det er helt feil at debatten kommer nå to uker før valget.

Rødts representant Ellen Rudnes stiller seg kritisk til prosessen og lurer på om den muligens kan være lovstridig.

– Man har gått så langt som at man har latt disse private utbyggerne hente inn et anbud og kjøre det igjennom slik at alt var klappet og klart. Sånn at bystyrepolitikerne fikk en uke på seg før spaden skulle settes i jorda, sier Rudnes og ble møtt med hoderystende respons fra sendingen tredje kandidat, Grete Kvelland Skaara hos Kristelig Folkeparti.

– Jeg synes prosessen har gått helt riktig for seg, slik jeg ser det. Bystyret sa ja for to år siden til å jobbe videre med et parkeringsanlegg under Torvet. Opposisjonen burde ha kommet på banen allerede da, hvis de var imot anlegget, sier Skaara.

Hør hele debatten og resten av den fjerde sendingen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer