KRS247.no

Henter værvarsel...

Valg 2015: Dette mener H, MDG og Piratpartiet

Det ble sterke meninger når transport var et av temaene som ble diskutert under den andre episoden av vår valgsending Valg i Sør gikk av stablen på Radio Sør i formiddag.

Harald Furre (H) er enig med Marte Ulltveit-Moe (MDG) og Tale Haukbjørk Østrådal (Piratpartiet) om at det er viktig å komme seg fort frem, men de er uenige i hvilken måte som kan fungere best for Kristiansand.

For der Miljøpartiet De Grønne og Piratpartiet ønsker mindre snakk og mer handling om jernbane, er Høyre bastante i sine meninger om at en ny E39 må legges utenfor bykjernen og må bygges for å sørge for at tungtransporten kommer seg bort fra bybildet og kommer seg raskere frem. Furre trekker også sammenligninger til debatten for 20 år siden.

– Hvis vi ikke hadde fått den omleggingen på 90-tallet, ville E18 fortsatt gått forbi Oddernes kirke og ødelagt miljøet der, sier han.

Hør hele podcasten her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221114155″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]