Annonse

Valg 2015: Dette mener H, MDG og Piratpartiet


Fra venstre: Harald Furre (H), Tale Haukbjørk Østrådal (Pir), Glenn Faannessen og Marte Ulltveit-Moe (MDG) etter andre episoden av Valg i Sør | Foto: Alf Otto Fagermo

Det ble sterke meninger når transport var et av temaene som ble diskutert under den andre episoden av vår valgsending Valg i Sør gikk av stablen på Radio Sør i formiddag.

Harald Furre (H) er enig med Marte Ulltveit-Moe (MDG) og Tale Haukbjørk Østrådal (Piratpartiet) om at det er viktig å komme seg fort frem, men de er uenige i hvilken måte som kan fungere best for Kristiansand.

For der Miljøpartiet De Grønne og Piratpartiet ønsker mindre snakk og mer handling om jernbane, er Høyre bastante i sine meninger om at en ny E39 må legges utenfor bykjernen og må bygges for å sørge for at tungtransporten kommer seg bort fra bybildet og kommer seg raskere frem. Furre trekker også sammenligninger til debatten for 20 år siden.

– Hvis vi ikke hadde fått den omleggingen på 90-tallet, ville E18 fortsatt gått forbi Oddernes kirke og ødelagt miljøet der, sier han.

Hør hele podcasten her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer