Annonse

Valg 2015: Dette mener Sp, V og PDK


Fra venstre; Ole Magne Omdal (Sp), Sarah Natalie Reme (PDK), Glenn Th. Faannessen (programleder) og Ivar Bergundhaugen (V). | Foto: Alf Otto Fagermo

Senterpartiet, Venstre og Partiet De Kristne var de første som måtte svare på spørsmål om ringvei og E39, parkeringskjeller under Torvet, Syria-flyktninger, eiendomsskatt og kollektivtjenester – for å nevne noe.

I denne valgsendingen legges det ikke opp til debatt, men her vil partiene få mulighet til å fronte egen politikk i det som anses å bli dette valgets viktigste lokale saker.

I løpet av sendingen må kandidatene også til pers i det som er enhver politikernes skrekk, en ja/nei runde.

De som deltok var førstekandidat fra Senterpartiet, Ole Magne Omdal, førstekandidat for Venstre, Ivar Bergundhaugen og andrekandidat for Partiet De Kristne, Sarah Natalie Reme.

Førstkommende torsdag mellom 11 og 12 møter du Marte Rostvåg Ulltveit-Moe (MDG), Harald Furre (H) og Tale Østrådal (Piratpartiet).
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer