Annonse

– Forfriskende, spennende og inspirerende


Erik Wold gjester Kristiansand som debattleder i kveld. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Folkebiblioteket i Kristiansand samler inn ti listetopper til politisk debatt. Erik Wold skal kjøre debatten, og stiller godt forberedt.

– Det er jo ikke internett eller telefonforbindelse på Sørlandsbanen, så jeg har måttet forholde meg til skriftlig materiale. Jeg har skjønt at det er en viss uenighet om parkeringsplasser under bakken, og at det er en viss diskusjon knyttet til veien rundt og gjennom byen, sier Wold til KRS247.

Han håper debatten blir minneverdig, når listetoppene fra de partiene som er representert i bystyret samles. Senterpartiet, Partiet De Kristne og Piratpartiet blir ikke å finne av de som stiller liste til kommunevalget.

– Slik gjorde vi det i NRK også. Når vi hadde partilederdebatter til Stortingsvalget, så inviterte vi de som var representerte på Stortinget, forteller Wold.

Debatten skal starte med en liten duell mellom Mette Gundersen i Arbeiderpartiet og Harald Furre fra Høyre. Han synes møtet med lokalpolitikerne er noe å se frem til, uansett hvor han reiser.

– Forfriskende, spennende og inspirerende vil jeg si. Jeg reiser jo rundt til forskjellige steder i valgkampen og lede lokale valgmøter. Jeg skal til Tønsberg, Vang i Valdres, Eidskog. Det er kjempegøy å komme ut og møte folk å få vite mye mer om hva folk er opptatt av, sier Wold

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer