Annonse

Personal Partner konkurs med nærmere 43 millioner i gjeld


Vikar - og rekrutteringsbyrået har lokaler på Kartheia. Foto: Joakim Johannessen

Vikar- og rekrutteringsbyrået meldte oppbud 13. februar. Firmaet er registrert som PP Consultants AS og har fire eiere som nå taper millionbeløp.

Konkursen skal ikke gå utover andre, i følge medeier Tor Kristian Berge, som den siste tiden jobbet døgnet rundt for å finne andre løsninger.

– Vårt fokus er å ivareta vårt personell og interne ansatte, og sammen med dem finne veien videre, står det i en kunngjøring fra Personal Partner.

Firmaet har kontor i Kristiansand, Trondheim og Porsgrunn og ble startet i 2012. Driftsinntektene for 2013 lå samlet på rundt 64 millioner, mens underskuddet da var på drøye 2,5 millioner. Bobestyreren jobber med å få en oversikt over tallene for fjoråret. Advokat Kai Knudsen opplyser at gjelda er på litt over 43 millioner kroner, men at at det kommer noen lønnskrav i tillegg.

I  tillegg kan konkursboet få inn verdier fra utestående fordringer:

– Vi må bli mer kritiske til kundene våre, uttaler Berge til KRS247 og hevder at firmaet har krav på rundt fire millioner kroner fra tre oppdragsgivere.

Fortsetter drift
Berge fortsetter i sin stilling som salgs- og markedsansvarlig, etter at nye investorer fra Mandal har overtatt driften:

– Vi har et produkt vi tror på og kunder som vil fortsette med oss.

Medeier og partner Torgeir Bjørnaraa går inn i stilling som daglig leder. Til sammen syv ansatte i administrasjonen blir med videre.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar