KRS247.no

Henter værvarsel...

Personal Partner konkurs med nærmere 43 millioner i gjeld

Vikar- og rekrutteringsbyrået meldte oppbud 13. februar. Firmaet er registrert som PP Consultants AS og har fire eiere som nå taper millionbeløp.

Konkursen skal ikke gå utover andre, i følge medeier Tor Kristian Berge, som den siste tiden jobbet døgnet rundt for å finne andre løsninger.

– Vårt fokus er å ivareta vårt personell og interne ansatte, og sammen med dem finne veien videre, står det i en kunngjøring fra Personal Partner.

Firmaet har kontor i Kristiansand, Trondheim og Porsgrunn og ble startet i 2012. Driftsinntektene for 2013 lå samlet på rundt 64 millioner, mens underskuddet da var på drøye 2,5 millioner. Bobestyreren jobber med å få en oversikt over tallene for fjoråret. Advokat Kai Knudsen opplyser at gjelda er på litt over 43 millioner kroner, men at at det kommer noen lønnskrav i tillegg.

I  tillegg kan konkursboet få inn verdier fra utestående fordringer:

– Vi må bli mer kritiske til kundene våre, uttaler Berge til KRS247 og hevder at firmaet har krav på rundt fire millioner kroner fra tre oppdragsgivere.

Fortsetter drift
Berge fortsetter i sin stilling som salgs- og markedsansvarlig, etter at nye investorer fra Mandal har overtatt driften:

– Vi har et produkt vi tror på og kunder som vil fortsette med oss.

Medeier og partner Torgeir Bjørnaraa går inn i stilling som daglig leder. Til sammen syv ansatte i administrasjonen blir med videre.