Annonse

Vil trosse partiets valgkomité


Theodor Barndon Helland. Foto: Helge Martin Markussen

Theodor Barndon Helland ønsker å bli FpUs 1. nestformann. FpUs valgkomité er ikke enig, og har ikke innstilt ham til plassen. Helland mener han har gode muligheter til å kapre plassen.

– for det første mener jeg det er viktig for Fremskrittspartiets Ungdom å ha solide liberalistiske kandidater, hvilket jeg mener å være. For det andre mener jeg at det er helt naturlig at Sørlandet, som er en av de sterkere regionene for FpU, skal være vel representert i organisasjonens sentrale organer, sier Helland til KRS247.

Han vil ikke forskuttere et resultat i avstemningen som kommer. Han har likevel tro på sine partifeller sørpå.

– Jeg tror vi har vist tydelig at FpU-erne på Agder er meget solide. Vi har fått til veldig mye regionalt og nå vil vi ta den innsatsen nasjonalt.

Han lærte mye av å være innstilt på såkalt «sikker plass» i kommunevalget.

– Jeg tror man som ung politiker har veldig godt av å ikke bli valgt, forteller Helland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer