KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ha flere om beinet i klimavalgkampen

Kampen om miljø- og klimavelgerne i Kristiansand blir beintøff. Ingen av partiene ønsker å legge vekk saken av taktiske hensyn. Venstres førstekandidat, Ivar Bergundhaugen, håper og tror partier med fokus på de sakene ikke spiser av hverandre.

– Venstre vil alltid ha fokus på klimasaken, da dette er en av de fire store sakene vi har i partiet. Det blir mange om beinet når det kommer til kampen om miljø- og klimavelgerne. Vi håper og tror at beinet blir større, forteller Bergundhaugen.

Venstres ordførerkandidat har et rykende ferskt lag rundt seg i toppen av partiets liste i Kristiansand. Han er fullstendig klar over at partiet står overfor en ilddåp i lokalpolitikken. Likevel tror han det er godt armslag i midten av Kristiansandspolitikken.

– Det er egentlig god plass i sentrum i Kristiansand, mener Bergundhaugen.

Han viser til at Høyre har under Grundekjøn vært langt til høyre. Det samme har KrF under Kristiansen vært. AP utgjør så å si hele venstresiden i byen i hans øyne.

– At AP og Høyre nå søker inn mot midten er bra, synes jeg. Det er der løsningene ligger slik vi ser det i Venstre.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196806626″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]