Annonse

Vil ha flere om beinet i klimavalgkampen


Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Kampen om miljø- og klimavelgerne i Kristiansand blir beintøff. Ingen av partiene ønsker å legge vekk saken av taktiske hensyn. Venstres førstekandidat, Ivar Bergundhaugen, håper og tror partier med fokus på de sakene ikke spiser av hverandre.

– Venstre vil alltid ha fokus på klimasaken, da dette er en av de fire store sakene vi har i partiet. Det blir mange om beinet når det kommer til kampen om miljø- og klimavelgerne. Vi håper og tror at beinet blir større, forteller Bergundhaugen.

Venstres ordførerkandidat har et rykende ferskt lag rundt seg i toppen av partiets liste i Kristiansand. Han er fullstendig klar over at partiet står overfor en ilddåp i lokalpolitikken. Likevel tror han det er godt armslag i midten av Kristiansandspolitikken.

– Det er egentlig god plass i sentrum i Kristiansand, mener Bergundhaugen.

Han viser til at Høyre har under Grundekjøn vært langt til høyre. Det samme har KrF under Kristiansen vært. AP utgjør så å si hele venstresiden i byen i hans øyne.

– At AP og Høyre nå søker inn mot midten er bra, synes jeg. Det er der løsningene ligger slik vi ser det i Venstre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar