Annonse

Vidar Kleppe vil bli fylkesmann


Vidar Kleppe på talerstolen i Kristiansand Bystyre | Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Vidar Kleppe fra Demokratene har søkt på den ledige stillingen som fylkesmann i Aust- og Vest-Agder. Det melder Agderposten.

– Det blir en spennende prosess. Jeg ser frem til å komme på intervju og bli grundig vurdert. Jeg er et sikkert og godt kort for fellesskapsløsninger mellom de to fylkene. Jeg mener at mine kvalifikasjoner er gode, sier Kleppe til Agderposten.

Vidar Kleppe er i dag bystyrepolitiker for Demokratene og leder av kontrollutvalget i Vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune. Overfor avisen utdyper han sitt kandidatur på denne måten.

– Jeg tror jeg kan bli en veldig god fylkesmann for folket, og skape troverdighet og tillit. Tilsynsrollen til fylkesmannen er veldig interessant.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar