Annonse

– Vi trekker ikke inn mot sentrum


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Kristiansand, Mette Gundersen, mener partiet står trygt på egen politikk. De har ingen strategi som handler om å nærme seg noen andre foran valget, selv om andre antyder dette.

– Vi søker egentlig ikke mot midten. Vi trekker verken mot høyre eller venstre i forhold til vårt partiprogram, som er vårt utgangspunkt. Dog er Kristiansandspolitikken forskjellig fra den nasjonale, og vi finner vår plass her, sier Gundersen til KRS247.no.

Hun understreker at denne perioden har det vært naturlig at AP har samarbeidet med partiene til venstre for seg, da andre mulige samarbeidspartnere som Høyre og KrF har vært litt for blå denne perioden. At Harald Furre er Høyres ordførerkandidat, ser hun i utgangspunktet positivt på.

– Harald Furre er en mann jeg har sansen for. Jeg har aldri vært politiker med ham, men han er en hyggelig kar som jeg gleder meg til å jobbe med. Partiene i bystyret må finne sammen, men hvem som skal finne hvem vil jeg ikke si så mye om nå.

Hør hele intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar