Annonse

Utlyser rådmann og prosjektleder


Foto: Pål Lomeland

«Vi søker en strategisk, samlende og samfunnsengasjert person som både skal være prosjektleder for etableringen av og deretter første rådmann i den nye kommunen.»

Slik starter utlysningen av stillingannonsen der Kristiansand kommune leter etter ikke bare Tor Sommerseths etterfølger, men den som skal sørge for at prosessen rundt Nye Kristiansand skal gå så smertefritt som mulig.

Videre i stillingsannonsen som har søknadsfrist 1. september står det som hovedoppgaver at den de søker etter skal bygge en ny organisasjon som vil sikre gode tjenester til innbyggerne, der de bor, og gode relasjoner mellom politikk og administrasjon.

De søker etter en person som har toppledererfaring fra tidligere fra en stor og kompleks kunnskapsorganisasjon i tillegg til solid erfaring med prosjektledelse.

Målet er at fellesnemnda skal ansette den nye prosjektlederen og kommende rådmannen den 31. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer