Annonse

Utelukker samarbeid med Ap etter valget


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Kristelig Folkepartis nestleder Kjell Ingolf Ropstad mener Arbeiderpartiet er en av hovedmotstanderne i årets valgkamp. Han mener det vil være uklokt å gå bort fra en strategi som innebærer et sentrum-høyre-samarbeid.

I tillegg til Arbeiderpartiet, mener Ropstad også at Sosialistisk Venstreparti og Fremskrittspartiet er deres motstandere i valget.

– KrF er ikke et parti som nødvendigvis plukker ut hovedfiender. Vi er mer et parti som prøver å få fram politikken. Siden vi ligger der vi ligger i sentrum av norsk politikk er det mange som ønsker å samarbeide med KrF. Det gjør at jeg ikke tror det nødvendigvis blir så mye basketak mellom KrF og andre partier, sier Ropstad til NRK.

Han mener også at de har hatt et godt samarbeid med den sittende regjeringen og vil se på det som unaturlig å felle regjeringen skulle de fire borgerlige partiene beholde flertallet også etter valget den 11. september.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer