Annonse

– Svært for oss å bli med igjen


Ole Magne Omdal, Sps representant i Kristiansand bystyre. | Foto: Pål Lomeland

Etter å ha vært utenfor bystyret i Kristiansand i fire år er Senterpartiet tilbake igjen med ett mandat i form av førstekandidat Ole Magne Omdal. Han synes det er utrolig kjekt at de klarte å nå målet for valgkampen.

– Det har vært en tøft for oss når vi ikke har vært representert i bystyret nå i siste periode, men nå er vi veldig glad og begeistret, sier Omdal til KRS247.

Han er utrolig fornøyd med valgresultatet som ga Senterpartiet en oppslutning på 1,4 prosent, det samme som de hadde i valget for åtte år siden.

– Vi har gått opp veldig og fått representasjon i bystyret. Det var målet vårt, og nå har vi fått en plattform som vi kan bygge videre på, sier han.

Hvorfor tror du at du har blitt valgt inn?
– Jeg håper det er for at vi hadde et godt program som har fenget oppmerksomhet og begeistring, sier Ole Magne Omdal.

Senterpartiet er, i likhet med Miljøpartiet De Grønne, ganske blokkuavhengige og Omdal er villig til å samarbeide med de som kan hjelpe til med å fronte de viktigste hjertesakene for partiet, nemlig menneske, mat og miljø.

– Det er de tre hovedpunktene som vi kommer til å ha nokså stort fokus på, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer