Annonse

SV: – Savner tiltak fra FrP


SVs gruppeleder i Kristiansand, Melissa Lesamana. | Foto: Glenn Th. Faannessen

SVs ordførerkandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, reagerer kraftig på FrPs utsagn om full stopp i mottak av flyktninger. Hun etterlyser nå at FrP kommer med konstruktive tiltak i flyktningpolitikken.

I går uttalte gruppeleder Tor S. Utsogn og ordførerkandidat Stian Storbukås fra FrP at Kristiansand nå måtte ha noen år med innvandringsstans.

– Jeg mener det er morsomt at de bruker ordene «hvite riddere» i denne sammenhengen. Er det noen som aldri har stått på for og stått opp for flyktninger og innvandrere, så er det FrP. Jeg reagerer spesielt på at partiet dytter negative statistikker foran seg for å oppnå full innvandringsstand, sier Lesamana til KRS247.

Hun etterlyser ikke bare flere tiltak fra FrP, men samtlige partier.

– Vi i SV er det eneste partiet med skikkelige tiltak i denne saken. Vi vil for eksempel at den gamle flyktningtjenesten må ut av NAV. Det var en feil å legge den inn i NAV.

Hør hele intervjuet.

EscortNavi




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer