KRS247.no

Henter værvarsel...

SV: – Savner tiltak fra FrP

SVs ordførerkandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, reagerer kraftig på FrPs utsagn om full stopp i mottak av flyktninger. Hun etterlyser nå at FrP kommer med konstruktive tiltak i flyktningpolitikken.

I går uttalte gruppeleder Tor S. Utsogn og ordførerkandidat Stian Storbukås fra FrP at Kristiansand nå måtte ha noen år med innvandringsstans.

– Jeg mener det er morsomt at de bruker ordene «hvite riddere» i denne sammenhengen. Er det noen som aldri har stått på for og stått opp for flyktninger og innvandrere, så er det FrP. Jeg reagerer spesielt på at partiet dytter negative statistikker foran seg for å oppnå full innvandringsstand, sier Lesamana til KRS247.

Hun etterlyser ikke bare flere tiltak fra FrP, men samtlige partier.

– Vi i SV er det eneste partiet med skikkelige tiltak i denne saken. Vi vil for eksempel at den gamle flyktningtjenesten må ut av NAV. Det var en feil å legge den inn i NAV.

Hør hele intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209521572″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

EscortNavi