Annonse

– Sammenslåing av kommuner er ikke til å unngå


Foto: Helge Martin Markussen

Venstres toppkandidat ved kommunevalget i Songdalen, Karianne Andreassen, leste alle partiprogrammene før hun fant sitt parti. Nå skal hun lede lokalpartiet inn i en valgkamp som kan bli den siste, om regjeringen får det som den vil. 

– Kommunereformen er naturligvis en stor sak i den kommende perioden, og det er ikke noe tvil om at vi må slå oss sammen med andre kommuner for å opprettholde de tjenestene vi har i dag, sier Andreassen til Radio Sør.

Om den sammenslåingen skal skje med Søgne, Kristiansand eller begge har hun ikke konkludert med enda. Hun mener det også kan være rom for andre løsninger om det ikke blir sammenslåing.

– Da må vi få flere interkommunale samarbeid, for Songdalen er en liten kommune, sier hun.

Samferdsel er også en sak som engasjerer toppkandidaten, som mener utbygging av E39 er viktig.

– Strekningen er en flaskehals fremdeles, selv om det er blitt bedre etter at den nye tunnelen til Vågsbygd ble åpnet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar