Annonse

Ønsker varig økonomisk løsning for Klar


Vidar Kleppe fra Demokrsatene løfter saken om Gatemagasinet Klars dårlige økonomi opp i bystyret (Arkivfoto: Pål Lomeland)

Demokratenes Vidar Kleppe ønsker mer forutsigbarhet for gatemagasinet Klar som står i fare for å bli lagt ned. Nå har politikeren skrevet en interpellasjon til ordfører Arvid Grundekjøn, der han ber om at Kristiansand kommune strekker ut en hjelpende hånd overfor magasinet.

I sin interpellasjon skriver Kleppe at han oppfordrer alle gruppelederne i bystyret til samling, for å finne en varig økonomisk løsning som kan føre til at magasinet vil bestå. Han vil også at ordføreren får til et møte med redaktøren i magasinet Oddmund Harsvik.

Tidligere denne uken ble det kjent at fremtiden til Gatemagasinet Klar i Kristiansand er usikker. Sviktende salg og svak økonomi kan føre til at augustnummeret kan bli den siste utgivelsen for magasinet.

Det er ventet at Kleppes interpellasjon blir besvart av ordføreren i første bystyremøte etter ferien.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer