Annonse

Ønsker ikke Djupedal


Foto: Helge Martin Markussen

Ordfører i Kristiansand Arvid Grundekjøn fastslo i går at han ikke ønsker nåværende Fylkesmann i Aust Agder, Øystein Djupedal, som ny felles fylkesmann for begge fylkene.

Det sa han under et debattmøte i Kristiansand Bibliotek.

– Et flertall av velgerne i begge fylker har større nærhet til de borgerlige partiene, det viste valget, og det bør vektlegges ved valg av fylkesmann, sa Grundekjøn i følge Fædrelandsvennen.

Den borgerlige alliansen i Bystyret i Kristiansand fikk også kritikk for å ha sendt brev til de streikende Norwegian-pilotene med krav om at de skulle komme seg tilbake til arbeid. Terje Næss fra Arbeiderpartiet kalte det hele uhørt.

– Ikke siden Vidkun Quisling i 1931 satte inn politi mot arbeidere i lock-out, har norske politikere tatt stilling i en pågående arbeidskonflikt, sa Næss.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer